Če je kateri od delov tega kompleksnega sistema moten, se pojavi bolezen, ki se kaže v najrazličnejših manifestacijah na vseh nivojih. Za primer lahko vzamemo kronični mentalni in emocionalni stres, ki vodi v fiziološke reakcije, kot so na primer motnje prebave.

Pomembno je poudariti, da se posameznik zdravi sam. Vsaka tehnika, opisana spodaj, je samo poskus vzpostavljanja priložnosti za lastni organizem, da se ponovno regulira in doseže stanje večjega ravnovesja.

 

Qi&informacija terapija
60 min seansa za obnovitev ravnovesja

Kontaktirajte me

Kako poteka taka terapija?

1. Zasnovati jasno namero: To je temeljni korak, kjer skupaj informiramo polje z zdravilno namero, na primer globoka sprostitev, izboljšanje drže, hitrost okrevanja, krepitev določenih funkcij, regeneracija telesa ali preprosto samo uživanje.

2. V prvih minutah seanse se izvede pregled bio energetskega polja brez fizičnega kontakta, in poskuša prepoznati energetske vzorce. Potem se aplicira ustrezne tehnike, z namenom harmoniziranja energetsko vibracijskega polja telesa. Včasih je že to dovolj za izboljšanje razpoloženja posameznika ter vzpostavitev pozitivne miselnosti, telo pa se sprosti za nadaljnje korake tretmaja.

3. Sledi del na masažni mizi za sprostitev tenzij glave in obraza, okončin, torza in celotnega hrbta, progresivno od kontakta s kožo do globje mišično-fasciale masaže, ki spodbuja cirkulacijo krvi in odtok toksinov iz limfnega sistema.

4. Kombiniranje manualne akupresure z nizko intenzivnimi elektronskimi napravami in laserji omogoča učinkovito in neinvazivno manipulacijo qi-ja v meridianih, obnavljanje toka energije, negovanje globljih tkiv in notranjih organov, ter pozitivno re-informiranje živčnega sistema za spodbujanje celostnega blagostanja.

5. Kot dodatek se včasih svetuje preproste in učinkovite vaje Qigonga, s čimer posameznik postane proaktiven in tako nadaljuje in krepi terapevtske učinke v dneh po tretmaju.

Število potrebnih seans se razlikuje, načrt tretmaja se oblikuje po prvem srečanju.

Kako poteka taka terapija?

Prilagojen terapevtski program za povečanje vaše vitalnosti in ravni energije ter vam pomaga, da se vrnete na pravo pot.
Osebni razgovor po telefonu/zoom

Kontaktirajte me

Kontakt

Mauro Lugano

Pošljite sporočilo